Wij gaan stoppen met Living Letter!

Na 10 jaar, zo’n 125 optredens en minstens 300 oefenavonden, gaan we stoppen met Living Letter. We kijken terug op prachtige jaren met mooie hoogtepunten. We mochten onder andere jaarlijks de muzikale begeleiding verzorgen bij de tentdienst in Wapenveld, optreden bij Open Doors-dagen, live op Radio 5 spelen bij De Muzikale Fruitmand en vooral heel veel jeugddiensten begeleiden. Het was een mooi avontuur.

Waarom gaan we dan stoppen? Helaas hebben we de afgelopen jaren om gezondheidsredenen Adriaan moeten missen met zijn gitaarspel. Daarnaast zijn er gezinsuitbreidingen geweest (en aanstaande) wat het wekelijks repeteren ook intensiever maakt. Het is goed geweest.

We zijn erg dankbaar voor wat we de afgelopen 10 jaar mochten doen. Naast het prachtige muzikale avontuur, is er in de band een eeuwigdurende vriendschap ontstaan. We willen ook jou bedanken voor het volgen van onze band en die keren dat je met ons hebt meegezongen.

Gaan we dan niets meer doen met muziek? Dat is voor muzikanten ondenkbaar. Onze bandnaam zullen we allemaal de rest van ons leven bij ons dragen en wij vertrouwen dat er dingen op ons pad komen waar we weer muzikale energie uit zullen halen. We verwijzen hierbij graag naar een lied dat we zelf vaak hebben gespeeld:

Heer, wijs mij Uw weg
en leid mij als een kind,
dat heel de levensweg,
slechts in U richting vindt (uit opwekking 687)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *