Facebook

Living Letter
Living Letter
Wij gaan stoppen met Living Letter!

Na 10 jaar, zo’n 125 optredens en minstens 300 oefenavonden, gaan we stoppen met Living Letter. We kijken terug op prachtige jaren met mooie hoogtepunten. We mochten onder andere jaarlijks de muzikale begeleiding verzorgen bij de tentdienst in Wapenveld, optreden bij Open Doors-dagen, live op Radio 5 spelen bij De Muzikale Fruitmand en vooral heel veel jeugddiensten begeleiden. Het was een mooi avontuur.

Waarom gaan we dan stoppen? Helaas hebben we de afgelopen jaren om gezondheidsredenen Adriaan moeten missen met zijn gitaarspel. Daarnaast zijn er gezinsuitbreidingen geweest (en aanstaande) wat het wekelijks repeteren ook intensiever maakt. Het is goed geweest.

We zijn erg dankbaar voor wat we de afgelopen 10 jaar mochten doen. Naast het prachtige muzikale avontuur, is er in de band een eeuwigdurende vriendschap ontstaan. We willen ook jou bedanken voor het volgen van onze band en die keren dat je met ons hebt meegezongen.

Gaan we dan niets meer doen met muziek? Dat is voor muzikanten ondenkbaar. Onze bandnaam zullen we allemaal de rest van ons leven bij ons dragen en wij vertrouwen dat er dingen op ons pad komen waar we weer muzikale energie uit zullen halen. We verwijzen hierbij graag naar een lied dat we zelf vaak hebben gespeeld:

Heer, wijs mij Uw weg
en leid mij als een kind,
dat heel de levensweg,
slechts in U richting vindt (uit opwekking 687)
Living Letter
Living Letter
Living Letter
Vanavond hebben we gerepeteerd voor de dienst die we aankomende zondag mogen begeleiden in Sint Jansklooster - Kadoelen om 14.30 uur! En jij bent natuurlijk ook van harte welkom 🥳🥳

Zien we je zondag?
Living Letter
Living Letter
Vanmiddag mochten we spelen bij Heisa in Hattem 2022
Living Letter
Living Letter
Living Letter
Aanstaande zaterdag nog niks op de planning? Kom gezellig langs bij Heisa in Hattem 2022! 🥳 Door de stad verspreid kan je genieten van korte optredens van verschillende artiesten.

Ook wij zijn dit jaar weer van de partij. We spelen om 14.00, 15.00 en 16.00 uur in de Christelijk Gereformeerde Kerk De Veste (Korte kerkstraat 8).

Zien we je daar? 🙌
Living Letter
Living Letter
🥳🥳
Living Letter
Living Letter
Aankomende zondag hebben we weer ons eerste optreden van het seizoen!

📅 Zondag 4 september om 9.30 uur
📌 Hervormde kerk Veessen
🎵 Kinderdienst

Doe je alvast mee om in de feeststemming te komen?

https://www.youtube.com/watch?v=1YQXma6qL6Q